Gebak

Sinds de verbouwing in 2010 is er ook in het assortiment het één en ander veranderd. De bakkerij richt zich nu vooral op vernieuwend en modern gebak.

Ook kunt u prima terecht voor bijzonder dessertgebak. Voor kinderverjaardagen is er een ruime keuze aan vrolijke taarten en er is ook de mogelijkheid om uw eigen foto’s op taarten te laten afdrukken voor een extra persoonlijk tintje.

Brood en Banket

Niet alleen op het gebied van gebak is er vernieuwing. In het zeer uitgebreide assortiment van brood en banket is ook altijd iets verrassends of vernieuwends te vinden. Een echte specialiteit is bijvoorbeeld ons eigen desembrood van Franse bloem, ‘Tradition Française’. Dit stevige, vaste brood krijgt zijn karakteristieke smaak door een extra lange rijstijd en bevat geen gist.

Verder zijn er verschillende speltbroden te verkrijgen. Dit brood is gemaakt van oergraan en heeft een bijzondere lekkere smaak.

Ook kunt u natuurlijk bij ons terecht voor lokale specialiteiten zoals deeg- en korstpaptaarten en de echte Zeeuwse bolus.

Vernieuwing en originaliteit

We vinden het belangrijk om nieuwe ontwikkelingen op de voet te volgen en altijd iets vernieuwends te bieden. We laten ons regelmatig inspireren op beurzen en door collega’s in binnen- en buitenland.

Bestellen

Natuurlijk kunt u bij ons ook bestellingen plaatsen. De meeste dingen kunnen één dag van tevoren besteld worden. Gebak met fotoprint moet wat ruimer van tevoren besteld worden, evenals speciale verzoeken.

Niets gevonden.

Menu